https://www.yenisesbolvadin.com/

“YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ”

“YEREL SEÇİMLERDE BAŞARILI OLMAK İSTİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanlığına seçilen Mahmut KIZILTOPRAK'tan ilk açıklama:

12 Ağustos 2023 günü yapılan 14. Olağan kongre ile seçilen Bolvadin Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatından ilk açıklama, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler seçimleri konusunda geldi.

İLK HEDEF 7 AY SONRA YAPILACAK YEREL SEÇİMLER

İlçe teşkilatının ilk toplantısının ardından yazılı bir açıklamada bulunan MHP Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut KIZILTOPRAK, “14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim zaferlerinin ardından oldukça güzel bir kongre süreci ile ilçe kongremizi tamamladık. 14 ve 28 Mayıs seçim zaferleri dahil emeği geçen bir önceki yönetim kurulumuza ve başkanımız Selahattin KELEKÇİ ağabeyimize teşekkür ediyorum. Şimdi yeni yönetimimizde görev dağılımını gerçekleştirdik. Arkadaşlarımdan ilk olarak 7 ay sonra yapılacak mahalli seçimler için hazırlıkların tamamlanması hususunda çalışmalarını talep ettim.

“BOLVADİN'DE YILLARDIR KANGREN OLAN BİRÇOK SORUN ÇÖZÜLEMEDİ”

Çünkü Bolvadin'de kiminle konuşsak Bolvadin'de yıllardır kangren olan birçok sorunun çözülemediğini, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik olarak güç kaybettiğini, çevre ilçelerde gözle görülür iyileşmeler ve gelişmeler olmasına rağmen Bolvadin'in bir türlü kabuğunu kıramadığı gibi serzenişler duyuyoruz. Maalesef Bolvadin'imiz kısır çekişmelerden dolayı merkezi hükümet-yerel yönetim işbirliği konusunda bir türlü istenilen seviyeye gelemedi.  Yerel yönetime gelen ekiplerin Ankara ile sürekli kavga halinde olmasının faturasını hep ilçemiz ödüyor. Bu konuda tek çözümün MYK üyemiz ve Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyin Ankara'da güçlü duruşu ve çevresi ile yerel yönetimle birleşerek MHP yönetiminde çözülebileceğini düşünüyoruz. Son 4 buçuk yılda Afyonkarahisar'da partimiz tarafından yönetilen belediyelerimiz Sayın Vekilimizin katkılarıyla önemli hizmetlere imza attığını görüyoruz. Bu model 2024 seçimlerinde Bolvadin'de de hayata geçirilirse ilçemiz makus talihini yenecek, istihdam ve büyüme konusunda eski güzel günlerine dönecektir.

İlçelerde gözle görülür iyileşmeler ve gelişmeler olmasına rağmen Bolvadin'in bir türlü kabuğunu kıramadığı gibi serzenişler duyuyoruz. Maalesef Bolvadin'imiz kısır çekişmelerden dolayı merkezi hükümet-yerel yönetim işbirliği konusunda bir türlü istenilen seviyeye gelemedi.  Yerel yönetime gelen ekiplerin Ankara ile sürekli kavga halinde olmasının faturasını hep ilçemiz ödüyor. Bu konuda tek çözümün MYK üyemiz ve Milletvekilimiz Mehmet Taytak beyin Ankara'da güçlü duruşu ve çevresi ile yerel yönetimle birleşerek MHP yönetiminde çözülebileceğini düşünüyoruz. Son 4 buçuk yılda Afyonkarahisar'da partimiz tarafından yönetilen belediyelerimiz Sayın Vekilimizin katkılarıyla önemli hizmetlere imza attığını görüyoruz. Bu model 2024 seçimlerinde Bolvadin'de de hayata geçirilirse ilçemiz makus talihini yenecek, istihdam ve büyüme konusunda eski güzel günlerine dönecektir.

“KURU HAMSET VE SLOGANLARLA MEMLEKETİN SORUNLARI ÇÖZÜLEMİYOR”

Bunun gerçekleşmesi için teşkilatlarımızı yeniden yapılandıracağız. Mahalle ve köy temsilcilerimiz ile, sandık kurullarımız ile belde teşkilatlarımız ile kadın kollarımız ile çok güçlü bir yapı kurmak zorundayız. Bu arada toplumda kanaat önderi olan, yeni meslek hayatına atılan, gelecek vaat eden kardeşlerimize ulaşarak onları partimize davet edeceğiz. Başarmak için çok çalışacağız. Sonuçta projeleri olan, kadrosu olan bir hareketle seçimleri kazanabiliriz. Kuru kuruya hamaset ve sloganlarla memleketlerin sorunları çözülemiyor. Bunun farkındayız ve çok çalışacağız” diyerek açıklamasını tamamladı.