https://www.yenisesbolvadin.com/

Hemşehrimiz Hasan H. Elmas´a Bir Ödül Daha

Hemşehrimiz Hasan H.  Elmas´a Bir Ödül Daha

ireklerarası Seyircileri´nin oluşturduğu ?Halk Jürisi? üyeleri, 2017-2018 Tiyatro Sezonunda sahneye koyulan oyunları ´performans, tasarım ve yapım´ kategorilerinde değerlendirerek en başarılı oyun, oyuncu ve tiyatroları açıkladı.

Direklerarası Seyircileri´nin oluşturduğu ?Halk Jürisi? üyeleri, 2017-2018 Tiyatro Sezonunda sahneye koyulan oyunları ´performans, tasarım ve yapım´ kategorilerinde değerlendirerek en başarılı oyun, oyuncu ve tiyatroları açıkladı.
Buna göre, Hasan H. Elmas´ın Genel Sanat Yönetmenliğini yaptığı Afyonkarahisar Belediye Şehir Tiyatrosu büyük beğeni toplayan ´Salaklar Sofrası´ oyunuyla Ensemble (en iyi ekip-toplu canlandırma) ödülüne layık görüldü. Tiyatrocularımıza ödülü, geçen hafta sonu Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde düzenlenen törenle takdim edildi.
Ödül törenin ardından, Belediye Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Hasan H. Elmas ve Sahne Amiri Yusuf Agunsoy´u makamında kabul eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, tiyatrocularımızı bu başarılarından dolayı tebrik etti.