Tarih: 27.06.2023 15:33

DİŞLİ HİBRİTSPOR İLK SEZONUNDA ŞAMPİYON

Facebook Twitter Linked-in

Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir ve arkadaşları tarafından bu sezon kurulan ve 2. Amatör ligde mücadele eden Dişli Belediyesi Hibrit Spor ilk sezonunda şampiyon olarak adını 1. Amatör Lige yazdırarak büyük bir başarıya imza attı.1.sayfadan devam

İBRAHİM AKBAL İLK SEZONUNDA DİŞLİ SPORU ŞAMPİYON YAPTI

Yeni jenerasyonun önde gelen teknik adamlarından olan İbrahim Akbal tarafından çalıştırılan Dişli Belediyesi Hibrit spor, sezon başından itibaren istikrarlı bir grafik çizerek ve ilk sezonunda şampiyon olarak büyük sükse yaptı. Dişli Hibrit spor son maçta karşılaştığı Sultandağı spor ile 1-1 berabere kalarak B grubunda şampiyon olarak adını 1. Amatör Lige yazdırmanın mutluluğunu yaşadı.

KUPAYI BAŞKAN SÜREYYA GÜVENİR ALDI

Karşılaşma sonrası Teknik Direktör İbrahim Akbal ve talebeleri şampiyonluk sevinci ve 1. Amatör lige mutluluğunu doyasıya kutladı. Karşılaşma sonrası şampiyonluk kupasını takım adına Afyon Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksarnıcı’nın elinden alan Dişli Kasabası Belediye Başkanı Süreyya Güvenir ise futbolculara ve teknik ekibe teşekkür ederek “bu Dişli Kasabası tarihinde bir ilk oldu ve bunu yaşatmak da çok şükür bizlere nasip oldu. Bundan sonra hedefimiz Dişlimizi 1. Amatör kümede en iyi şekilde temsil etmek. Bu zafer Dişlimize armağan olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —