Tarih: 17.11.2014 17:31

CEMRE KOLEJİNİN AÇILIŞI YAPILDI.

Facebook Twitter Linked-in

İlçemizde yaptırılan ve içerisinde Anaokulu, ilkokul ve ortaokul bulunan Cemre Koleji Ahmet Yavuz Kampusu hizmete sunulması amacıyla düzenlenen törene Valimiz Hakan Yusuf Güner, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, İlçemiz Kaymakamı Osman Nuri Canatan, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, il ve ilçe müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende Cemre Koleji Ahmet Yavuz Kampusu kurucu ortağı ve Hayrat Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kurt tarafından açılışı yapılan kampus hakkında bilgiler verildi.

Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ın konuşmasından sonra kürsüye gelen Valimiz Hakan Yusuf Güner; “Öncelikle bugün bir sivil toplum kuruluşumuzun el atmış olduğu hayırlı bir eğitim faaliyeti için bu güzel ilçemizde siz değerli kardeşlerimle bir arada olmanın büyük bir muhabbetini ve bahtiyarlığını yaşıyorum. İnşallah bundan sonra ki dönemlerde de bizler hem devletimiz olarak, hem hükümetimiz olarak bütün bu ruhla, bu amaçla, bu dünyayla hareket edecek kardeşlerimize her türlü katkıyı ve her türlü imkanı sunacağız.Bu güzide okulun İlçemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Programda son olarak kürsüye gelen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, eğitim sistemimiz ve ilimizin eğitim kurumları hakkında detaylı açıklamalar yapmasından sonra törene katılanlar tarafından açılış kurdalesi kesilerek Cemre Koleji Ahmet Yavuz Kampusu hizmete sunuldu. Törene açılışı yapılan eğitim hizmet binasının topluca gezilmesiyle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —