Tarih: 13.11.2017 13:44

Bolvadin Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Üstün Başarı

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul´un Pendik ilçesinde düzenlenen ve ülkegenelindeki pek çok okuldan geniş katılımla gerçekleşen?1. İYAGAD Ulusal Yemek Yarışması?na Bolvadin Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okulun Yiyecek - İçecek Hizmetleri öğretmenleri Yılmaz MİRAN ve Ahmet Erem EĞLEN önderliğinde iştirak etmiş ve gurur verici bir başarı kazandığı öğrenildi.

Yarışmaya katılan öğrencilerden Gül Zehra ÇİNKILIÇ ve Şerife KASNAK; restaurant tatlı tabağı kategorisinde, İpek ERİKÇİ; modern ana yemek kategorisinde altın madalya kazanmıştır.
Rabia YILMAZ ise makarna tabağı kategorisinde bronz madalyaya ulaşmıştır. Böylelikle, yarışmaya katılan toplam dört öğrencimizden üçü altın, biri ise bronz madalya alarak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Öğrencilerimizi, okullarını ve ilçemizi büyük bir başarıyla temsil edip bizi gururlandırdıkları için, okulun Yiyecek - İçecek Hizmetleri öğretmenleri Yılmaz MİRAN ve Ahmet Erem EĞLEN´i öğrencilerimizi büyük bir özveriyle yarışmaya en iyi şekilde hazırladıkları için tebrik ederiz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —